Wukin tilannetta

Toukokuussa 2018 Wukille kävi agilityssä tapaturma. Se oli tulossa puomille ja törmäsi ylösnousuun lentäen sen yli. Tuon tapaturman seurauksena se on oireillut etuosaansa useammin viime vuoden aikana koko kesän kestävästä treenitauosta ja fyssarihoidoista huolimatta. N. kuukausi sitten käville Espoossa Evidensia Finnoossa Toijalan Tiiun vastaanotolla. Wukilta kuvattiin ranteet ja tassut, sekä Tiiu ultrasi sen olat. Vas. etutassussa yhdessä varpaassa on nivelrikkoa ja oikean olan nivelkapselissa ylim. nestettä. Varpaaseen piikitettiin kortisonia ja oikeaa olkaa jäätiin vielä seuraamaan. Viikko sitten pitkän lenkin jälkeen Wuki ontui oikeaa etujalkaa ja nyt pähkäillään, että lähetäänkö olka tähystämään vai mitä sen kanssa tehdään. Olathan sillä on virallisten luustokuvien yhteydessä kuvattu ja ne on olleet puhtaat. Harmittaa kovasti tämä Wukin tilanne, se kun on aina täysillä mukana kaikessa ja rakastaa treenaamista, oli laji sitten mikä tahansa. Nähtävästi tällä täysiä tai ei ollenkaan – elämänasenteella on varjopuoliakin.

Jokatapauksessa Wukin agility-ja haku-ura on nyt päätöksessään. Jälkeä todennäköisesti jatketaan ja vepeilyn pariin tekisi mieli uudestaan. Myöskin tokon treenaaminen ollaan aloitettu uudestaan rauhallisemmilla liikkeillä. Aika näyttää millaista käyttöä nallepojan kroppa kestää. Olen tällä hetkellä vain todella onnellinen siitä, että Wukilla ei ollut rikki mitään sellaista minkä kanssa ei olisi toivoa. Mun rakas nalle ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.